8 Ağustos 2017 Salı

Sahte Peygamber Rashad ve 19 Sahtekârlıkları

Selamın aleyküm. Biliyorsunuz ki, ben Anti-Rashad Khalifa'yım. Kaldı ki bu ayetler gereği de öyle olmalıyım.

"Üzerine Allah'ın adı anılmayanlardan yemeyin. Böyle bir şey tam bir yoldan çıkıştır. Şeytanlar kendi evliyasına/dost ve destekçilerine sizinle mücadele etmeleri için elbetteki vahiy gönderirler. O şeytan evliyasına boyun eğerseniz kesinlikle müşrikler oldunuz demektir." Bir ölü iken kendisine hayat verdiğimiz, insanlar içinde yürümesi için kendisine bir ışık tuttuğumuz kişinin durumu, karanlıklar içinde kalmış, bir türlü ondan çıkamayan kişininki gibi olur mu? İşte böyle! Küfre sapanlara, yapmakta oldukları süslü-püslü gösterilmiştir. - En'am 121 ve 122 

Bana, "Ya hacı, abartıyorsun." diyebilirsin lakin bu herifler inan bana FETÖ'den farksız, İsmailağa'dan farksız. Kendi içlerinde bir cemaat olma yolunda dörtnala gidiyorlar. Zira, Allah'dan çok 19'u öne atıyorlar ve rakama adeta tapıyorlar. Bu hastalık gitgide yayılmakta maalesef. 

Bu yazının yazılma amacı, Rashad'ın 19 sistemi üstünden hem sistemi nasıl apaçık istismar ettiğini, hem de nasıl Narsistliğini tatmin ettiğini ve kendini "Manevi ve Dünyevi" çıkar sağladığını göstermek adına yazılmıştır.

Ben 19 sisteminin var olduğuna ve herkesin fark edeceği "Basit" hesaplamalara itibar ediyorum sadece ve de Tevbe 128 ve Tevbe 129'un, 19 kuralından Allah'ın bizzat kendisinin üstün tuttuğunu göstere göstere vurgulamak adına bilerek ayet olarak koyduğunu düşünüyorum! Sonuç olarak Tevbe 128 ve Tevbe 129 bal gibi ayettir! 

Bunlar gücü eline alsa, emin ol ilk beni asarlar. Zira onlara göre "Müşrik, Münafık, Sekar cehennenminde yeri hazır." birisiyim. Mekanım çoktan hazır yani. Artık bunun üstüne bir kapsamlı yazı daha yazmak istedim.

Argümanlarımı bir bir sıralıyorum.

1. Argüman = Şeytanın "Tanrı" olması ve "Yorulan" bir Allah

Kendisinin Kaosun efendisi adlı videosuna gelelim hep beraber. 



26-28 arasına bir bakalım = İlk sebep, Allah'ın merhameti ama ikinci sebep biraz karışık. Özet geçeceğin ama dileyen izlesin delilli olarak. Şeytan "Tanrı olmak" istiyor ve Allah ise buna "Oy canım benim, sen Tanrı mı olmak istiyorsun? Tamam seni kendi alanında Tanrı yapayım da, Tanrı olmanın zorluğunu gör." diyor. 

Aman Allahım! Abi bunu dinleyen bir 19'cu, anında bu adama "Ya hacı sen sapıttın mı lan?!" demeli ama demek yerine, izaha grişiyorlar ki Rashad bu iddiasını kendi "The Final Tastament" mealinde de Bakara 30. ayette izah ediyor ve Şeytanın bu dünyaya "Halife" olarak geldiğini söylüyor.

"Recall that your Lord said to the angels, "I am placing a representative (a temporary god) on Earth." They said, "Will You place therein one who will spread evil therein and shed blood, while we sing Your praises, glorify You, and uphold Your absolute authority?" He said, "I know what you do not know." - The Hefier 30

İnanmayan buyursun link (1) 


Buradan The Heifer 30'a gelirseniz görebilirsiniz Rashad'ın yayınlarının olduğu bizzat kendisinin vaktinde öncülüğünü yaptığı kuruluşun sitesidir burası. 

Bir de bizdeki Bakara 30'a ve A'raf suresinden Şeytanın nasıl "Tanrı" yapıldığını (!) hep beraber görelim.

"Bir zamanlar Rabb'in meleklere: "Ben, yeryüzünde bir halife atayacağım." demişti de onlar şöyle konuşmuşlardı: "Orada bozgunculuk etmekte olan, kan döken birini mi atayacaksın? Oysaki bizler, seni hamd ile tespih ediyoruz; seni kutsayıp yüceltiyoruz." Allah şöyle dedi: "Şu bir gerçek ki ben, sizin bilmediklerinizi bilmekteyim." - Bakara 30


"Andolsun ki sizi yarattık, sonra sizi biçimlendirdik, sonra da meleklere: "Adem'e secde edin" dedik. Onlar da secde ettiler. Ama İblis etmedi, secde edenlerden olmadı o. Allah buyurdu: "Sana emrettiğimde secde etmeni engelleyen neydi?" İblis dedi: "Ben ondan hayırlıyım. Beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın." Buyurdu: "O halde in oradan. Senin haddine mi orada büyüklük taslamak! Hadi çık! Sen alçaklardansın." Dedi: "İnsanların diriltileceği güne kadar bana süre ver." Buyurdu: "Süre verilenlerdensin." Dedi: "Beni azdırmana yemin ederim ki, onları saptırmak için senin dosdoğru yolun üzerine kurulacağım." "Sonra onlara; önlerinden, arkalarından, sağlarından, sollarından musallat olacağım. Bir çoklarını şükreder bulamayacaksın." Allah buyurdu: "Çık oradan, yenik düşmüş ve kovulmuş olarak. Onlardan sana uyan olursa yemin olsun ki, cehennemi tamamen sizden dolduracağım." "Ey Adem! Sen ve eşin cennette oturun, dilediğiniz yerden yiyin ama şu ağaca yaklaşmayın. Yoksa ikiniz de zalimlerden olursunuz." Derken, şeytan, kendilerinden gizlenmiş çirkin yerlerini onlara açmak için ikisine de vesvese verdi. Dedi: "Rabbinizin sizi şu ağaçtan uzak tutması, iki melek olmayasınız yahut ölümsüzler arasına katılmayasınız diyedir." Ve onlara, "ben size öğüt verenlerdenim" diye yemin de etti. Nihayet onları kandırarak aşağı çekti. O ikisi ağaçtan tadınca çirkin yerleri kendilerine açıldı. Bahçenin yapraklarından yamalar yapıp üzerlerine örtmeye başladılar. Rableri onlara seslendi: "Ben size bu ağacı yasaklamadım mı? Ben size, şeytan sizin için açık bir düşmandır demedim mi?" - Ar'af 11-22

Aynen, çok güzel Tanrı yapılmış. Ya abiciğim, aklınızı peynir ekmekle mi kaçırdınız ben anlamadım ki! Neyse, dur daha bitmedi.

28-30 arasına da bakalım = Şeytanın "Tanrılığına" girince sefalet, açlık varmış ama Allah olunca her şey kusursuz. Burada Rashad diyor ki, kötülüğün yaratıcısı İblistir ve İblis de bu esnada ayrıca "Teste tabii" tutuluyormuş. 

Miraca çıkan elçi, kendi ayetleriyle çelişiyor ama! Hem bu kitap üstünden kendine makam biç ama bu kitapla çeliş. Samimiyetsizlikte nirvana yemin ediyorum. Bu ayetlere bak bakalım, kötülüğün yaratıcısı ve yapan kimmiş! 

"Biz bir ülkeyi/medeniyeti mahvetmek istediğimizde, onun servet ve nimetle şımarmış elebaşlarına emirler yöneltiriz/onları yöneticiler yaparız da onlar, orada bozuk gidişler sergilerler. Böylece o ülke/medeniyet aleyhine hüküm hak olur; biz de onun altını üstüne getiririz." - İsra 16


"Biz bu şekide her kentte/her medeniyette kodamanları, o kent ve medeniyetin suçluları yaptık ki, orada oyunlar tezgâhlayıp tuzaklar kursunlar. Aslında onlar öz benliklerinden başkasına oyun oynamıyorlar ama farkında değiller." - En'am 123

Senin tezine göre bunların da İblisin yapmış olması lazım. Ancak iblis yapamaz, çünkü o bir cindir sadece. Burada Allah, aklını kullanmayanlara pisliği o toplumun üstüne nasıl yaratıp yoktan var edeceğini anlatmakta.

Ayrıca Rashad'ın çizdiği yaratılış tablosu ;

İyilik Tanrısı vs. Kötülük Tanrısı

Bu hikaye mecuzilik, zerdüştlük gibi inançlardan ya da Hristiyanların tahrif olmuş incillerinde de "Satan's Kingdom" yani Şeytanın krallığı bire bir geçmektedir. Belli ki buralardan araklamış bu mevzuyu bizim sahte peygamber. 

Ayrıca bu videoda Cuma Hutbesi veriyor ve Hutbenin konusu "Her şeyi Allah yapar."

Linkini aşağıda koyacağım. (2) Buyrun bu da ekran görüntüsü.




Ayrıca "Yorulan bir Tanrı" algısı var sanki Allah "Yorulabilen" bir varlıkmış gibi ve olayı bizzat yaşamış gibi anlatıyor. 

"Yemin olsun, biz gökleri, yeri ve bunlar arasındakileri altı günde yarattık. Ve bize hiçbir yorgunluk dokunmadı." - Kaf 38 

Nereden tutsan samimiyetsiz. Hem yaptığı algı onlarca ayetle, yani bizzat tebliğisini kendince "Peygamber" olarak yaptığı ayetlerle, hem de kendi sözleriyle çelişiyor.

Allah asla yorulmaz güzelim. Ben sana adam değil, peygamber olamazsın dedim. Lakin sen ne adam, ne de peygamber olabildin. İkiside olamadın ehehe.

2. Argüman = Ben hem beklenen "Mesih" hem de beklenen "Mehdi"yim

1974 model Adnan Oktar yani başımıza. Birebir aynı metodoloji. Hatta Rashad ileri giderek, İncil ve Kur'an'dan kendini çok net işaret eden ayetleri dahi gösteriyor. Hatta bunu Cebrail de kendisine vahyederek tasdiklemiş. (3)

Bu yetmiyor ve bu yalanı desteklemesi için, bizzat Cebrail'e iftira atıyor adam. (3)


Edip Yüksel'in de yazısı burada yer alıyor. Naber len Rashad'ın biricik müridi ehehe. Neyse konuya devam. Bizzat Cebrail duyurmasını söylemiş ki, kendisi hem beklenen Mesih, hem de beklenen Mehdi, hem de Tanrı'nın Misaklı elçisiymiş!

Üstelik bunu kendisi ölünce anlayacakmışız. Milyonlar bunun farkında olacakmış. Tiner, bali bile böyle kafa yapamaz abi. Adnan Oktar'ın mehdilik iddiasına şiddetle direnen 19'cular, Rashad'In bu iddialarına gayet sempatik bakmaktadırlar ve onun bu elçiiliğini gayette kabul etmektediler.

3. Argüman = Rashad'a işaret edilen ayetler (!)  

Evvela Rashad kendi tercümesi için ne diyor ona bakalım. Rashad'ın çevirisi kendisine göre hatasız zira onun çevirisinde "Her kelime Allah'dan geliyor, benden değil. Benim değil, Allah'ın tercümesidir." (4) demektedir. Bir kere bunu not alın.

Yani, burada göstereceğim tüm ayetler bu sisteme göre Allah'dan gelmek zorunda ve de onlara göre de Allah'ın her dediği doğru olduğuna göre, bu bilgileri kendileri dahi red edemezler. Zira red ederlerse, inançları samimiyetsiz ve tutarsız olacaktır.

İlk Ayet ;

Rashad Khalifa - The Final Tastament

"We have sent you (Rashad) as a deliverer of good news, as well as a warner." - The Statute Book 56 (5)

Note = The gematrical value of "Rashad Khalifa" (1230), plus the sura and verse number (25+56) give a total of 1230+25+56=1311=19x69.

Meali = Bu ayet beni işaret etmektedir. Zira, Furkan suresinin 56. ayetinin Ebced değerlerinde Rashad Khalifa = 1230 yapmaktadır. Sure numarası 25, 56. ayette geçiyor. 3 alakasız rakam toplanmış ve de 19'un katı elde edildiği için, bu ayetteki peygamber kendisiymiş.

Bir de gerçek mealine bakalım ;

"Biz seni sadece müjdeci ve uyarıcı olarak gönderdik." - Furkan 56 - Yaşar Nuri Öztürk meali

"Biz seni bir müjdeleyici ve uyarıcı olmaktan başka bir görevle göndermedik." - Furkan 56 - Edip Yüksel meali. (6)

Rashad'ın elçiliğini kabul eden Edip Yüksel bile, buraya kendi elçisinin Ebced ile onu işaret eden ayette en ufak imada dahi bulunmamış. Ayrıca bu durumu red ederseniz, 19'u reddetmiş olursunuz zira elçinizin her kelimesi "Tanrı'dan" geliyor bizzat. Dolayısıyla bu durumları nasıl olursa olsun inkar ederseniz otomatikman kendinizle çelişiyorsunuz anacım ehehe.

İkinci Ayet ;

Rashad Khalifa - The Final Tastament

God's Messenger of the Covenant (Misaklı Elçi)

"Say, "I ask you to do one thing: Devote yourselves to GOD, in pairs or as individuals, then reflect. Your friend (Rashad) is not crazy. He is a manifest warner to you, just before the advent of a terrible retribution." - Sheba 46 (7)

Note = By placing the gematrical value of "Rashad" (505) next to the value of "Khalifa" (725), then the sura number (34), and the verse number (46), we get 5057253446 = 19x266171234.

Meali = Rashad'ın ebced değeri = 505. Khalifa'nın ebced değeri = 725. Sure numarası 34, ayet numarası 46. Rakamı birleştir ve 19'a böl. Tam katı, öyleyse buradaki peygamber de benim.

Az evvel topladık, şimdi neden birleştiriyoruz? Parametre tamamen keyfiyet. Geçen yazımda da anlattığım gibi, amaç 19'a ulaşmak. Nasıl ulaştığının hiçbir değeri yok. Sabir parametre kullanarak bu işlemi yapınca 19 çıkmıyor. Gelin yapalım bu işlemi.

505+725+34+46 = 1310/19 = 68.947

Gördüğünüz gibi ilk parametrede 19 bulunmayınca, hemen alternatif bir parametre bulunmuş. Amaç salt 19 bulmak, nasıl bulduğunun hiçbir önemi yok. Bunu bize "Matematiksel" mucize diye yediriyorlar işte. Bana değil de, sana yedirmeye çalışıyorlar güzel kardeşim. Az uyan, neden yan yana yazdık? Hangi kurala göre? Ayrıca buradakini sabit kabul edip, Furkan 56'da bu kuralı uygulayalım. Basit bir dille, tezimin sağlamasını yapalım.

1230, 25, ve 56 sayılarımızdı. Birleştirirsek 12302556 olur. Alın hesap makinesi ve bölün 19'a. Sonuç mu? Hiç şaşırmayacaksınız!

12302556/19 = 647502.9473

Bak yine ben haklı çıktım. Lanet olsun yine haklıyım ehehe. Oğlum tuzak çok büyük! Gör, açsın maymun açsın şu gözünü ve kaldır bir an evvel at gözlüklerini! Kimin peşinden gittiğini bir daha sorgula. İlüzyonlarla boyanıyor gözlerin! Keyfiyet ve sabit parametre olmadan amaç sadece 19 bulmak. 

19 Bulayım ve o ayet hemen beni temsil etsin. Bu şekilde Takoz Recep abiyi bile peygamber yapabiliriz. Ben bu şekilde seni bile peygamber yaparım, inan bana. Düşün ve sorgula, bu adam bunları hangi kurallara göre koydu diye sor müridlerine ve emin ol, alakasız ve konudan sapan cevaplar alacaksın.

Neyse, sen bunları düşünürken ben de ayetin orjinal halini atayım.

"De ki: "Size, bir tek şey öğütleyeceğim: Allah için ikişer ikişer, teker teker kalkın, sonra da iyice düşünün!" Arkadaşınızda cinnetten eser yok! O, şiddetli bir azap öncesinde sizi uyaran bir kişiden başkası değil." - Sebe 46 - Yaşar Nuri Öztürk meali

"De ki, "Size bir tek öğüdüm var: ALLAH için ikişer ikişer, yahut teker teker kalkın, sonra düşünün. Sizin arkadaşınızda bir delilik yoktur. O sadece, çetin bir cezadan önce sizi uyaran birisidir." - Sebe 46- Edip Yüksel meali (8)

Edip Yüksel yine boş kaleye golü atamıyor. Yapma Guiza, yapma evladım ehehe. 

Edip yine suskun, Edibin ağzı yine bıçak açmamış. Edip Yüksel, yine kendi peygamberi olan Rashad'ı es geçerken ve en ufak bir dipnot dahi almazken Rashad hem dipnot ile kendisi olduğuna, salt 19 odaklı uyduruk ve hiçbir matematiksel izahı olmayan işlemlerle 19 katını buluyor ve de parantezde açık açık "Rashad" diye adını hiç çekinmeden ekliyor.

Üçüncü Ayet ;

Rashad Khalifa - The Final Tastament

"Most assuredly, you (Rashad) are one of the messengers." - Y.S 3 (9)

Note = See Appendices 2 & 26 for the irrefutable physical evidence.

Meali = Yadsınamaz deliler 2 ve 26'ya bakınız diyor ve gerekli yeri açtığınız vakit bununla karşılaşıyorsunuz. (10)

Burada 3 teknik ile birden kombo "19" bulunmuş ve üç teknik de birbirinden bağımsız detaylıca sayfadan bakarsınız. Kafalar karışmasın diye basitçe 3 tekniği anlatıyorum.

1- Ebced değerleri toplanarak 19'a bölünmüş.
2- Cebrail bu ayetin muhatabının kendisi olduğunu vahyetmiş. Kaldı ki 1'den 36. sure olan Yasin dek rakamları alta alta topladığımızda da "19" ve katları denk geliyormuş.
3- Bu sefer adının ebced değeri ve surenın ayet sayısı 83 olduğu için, toplam ayet numarası toplanıp 19'a bölünüyor.

1. Kuralı haydi anladık yine arada 2 gram tutarlılık var. Geçen de yaptın bu kuralı ama diğerinde yapmadın bu bir kere çelişkili. Ayrıca neden topluyoruz, niye çıkarma, çarpma, bölme değil de toplama?

2. Kuralı harbiden yadsınamaz (!) bir delilmiş. Cebrail vahyetti diye 1'den 36'ya dek, hem sure mushaf numaraları, hem ayet numaraları, hem de harf sayıları toplanıyor. Harf sayıları ne alaka bir kere? Eski köye, dakika başı yeni adet geliyor. Vay anasını sayın seyirciler!

3. Kuralda da neden 3. ayet değil de, suredeki toplam ayet sayısı olan 83 toplanıyor? Bu kural nereden çıktı? Diğer 2'si için de bu Ebced hesabını yapınca bilin bakalım ne oluyor! Yine sayılar 19'a tam bölünmüyor. Ben hızlıca yapıyorum. Siz de elinize hesap makinesi alıp kendiniz yapınız lütfen emin olmak adına. 

Her ayet için = Rashad Khalifa'nın Ebced değeri + Sure numarası + Suredeki toplam ayet sayısı

1. Ayet = 1230+25+77 = 1332/19 = 70.105
2. Ayet = 1230+34+54 = 1318/19 = 69.368

Bak bu kaçıncı sağlama ve halen "Sabit, tutarlı" parametreler uygularsan asla 19'un katına erişemiyorsun! İşte gözün böyle boyanıyor. Sürekli 19 bulmak için matematiksel gram tutarlılık ve hiçbir kural tanınmadan rakam birleştiriyor, toplam değerlerini kafasıne göre değiştiriyor ve 19 bulunca, işte bu benim diyor. Sen de bu sahte peygamberi, bana savunuyorsun ve ben münafık oluyorum. Yok ya! 

Bir de ayetin orjinal mealine bakalım.

"Hiç kuşkusuz, sen, gönderilen elçilerdensin;" - Yasin 3 - Yaşar Nuri Öztürk meali

"Sen elbette elçilerden birisin." - Yasin 3 - Edip Yüksel meali (11)


Edip yine elçisini boş geçiyor ve hatta bir dipnota bile kendi peygamberini layık göremiyor. Kısaca kendisi atfettiği son bir ayet bakıp, yine matematiksel sağlamaları yapıp bu argümanı bitireceğim.

Dördüncü Ayet ;

Rashad Khalifa - The Final Tastament

"Are they saying, "He (Rashad)* has fabricated lies about GOD!"? If GOD willed, He could have sealed your mind, but GOD erases the falsehood and affirms the truth with His words. He is fully aware of the innermost thoughts." - The Consultation 24 (12)

Note = The disbelievers added 2 false statements at the end of Sura 9 to commemorate their idol, the prophet Muhammad. God has revealed overwhelming evidence to erase this blasphemy and establish the truth. By adding the gematrical value of "Rashad Khalifa" (1230), plus the verse number (24), we get 1254, 19x66 (please see Appendices 2 & 24 for the details).

Meali = Sure'nin sonunda Hz. Muhammed'e yanlış ithamlar eklenmiş ve de Ebced değeri ile ayet numarasını toplanıp 19'a bölünüyor ve bu ayetteki peygamber benim! 

Bu kez de "Sure numarası" eklenmiyor? Nedne çünkü burada işin içinde sure numarası olan "42" devreye girerse 19'un katı çıkmıyor.

1230+24+42 = 1296/19 = 68.210

4. Ayette olan bu parametreyi doğru kabul edelim ve bu parametreyi diğer 3 ayete uygulayalım ve bakalım "19" katı bulunacak mı dostlar?

Her ayet için = Rashad Kahlifa'nın Ebced değeri + Sure numarası

1. Ayet = 1230+56 = 1286/19 = 67.684
2. Ayet = 1230+46 = 1276/19 = 67.157
3. Ayet = 1230+3 = 1233/19 = 64.894

Gördüğünüz gibi bunu "Sabit parametre" olarak alırsak bu kez de Rashad kardeşimizi bu 3 ayet yarı yolda bırakıyor. Bakın ne kadar da iyi niyetle tek tek inceliyorum! Bana inanmıyorsan, veriler burada kardeşim. Al eline hesap makinesi ve tek tek yap işlemleri. Bana güvenmiyorsan bizzat kendin de kontrol edebilirsin. 

Sürekli 19 bulunmak için yeni icatlar çıkarılıyor. Çünkü sabit parametrelerle yalanı ifşa oluyor! Bir de ayetin orjinlaine bakalım.

"Yoksa, "yalan düzüp Allah'a iftira etti" mi diyorlar? Allah dilerse senin kalbini mühürler; bâtılı mahveder ve hakkı kendi sözleriyle gerçekleştirir. Kuşkusuz O, göğüslerin özündekini çok iyi bilir." - Şura 24 - Yaşar Nuri Öztürk meali

"Onlar, 'O ALLAH hakkında yalan mı uydurdu.' mu diyorlar? ALLAH dilese senin kalbini mühürler. ALLAH yanlışı siler ve sözleriyle gerçeği yerleştirir. O en gizli düşünceleri bilir." - Şura 24 - Edip Yüksel meali (13)

Edip yine elçisini yani resul olan peygamberini, misaklı elçisini boş geçiyor ve yine dipnot dahi bırakmıyor!

Gördüğünüz gibi dostlar. Matematik asla yalan söylemiyor ve objektif olarak baktığınızda Rashad'ın tuzağı, gerçeği nasıl işine göre keyfiyete döktüğü, hakikati nasıl eğip büktüğü rahatlıkla görülüyor.

4. Argüman = Keyfiyet İçeren 19 Tabloları

Hemen bekletmeden ilk tablomuza geçiyorum.

1. Tablo = Mukattaa harfleriyle başlayan 2. Sure ve 68. Sure aralığı dışında kalan, 1. Suredeki ve 69. sureden başlayarak son sureye kadar olan "Allah" sayısı toplamı (14) ;


Saçma bir tablo. Çünkü, seçilen bölgenin ayırt edici bir özelliği yok. Burada yapılan sayımların 19'un katı çıkması, 1/19 ihtimaldir. Yani bu tablo hiç mucizevi değildir. Çünkü, istenilen birkaç manipülasyon ve seçim kriteri ile gayette istenen sayıma ulaşılır. 7 Bulmak istesem 1-30 arası ya da 1-35 arasını sayım dışı bırakır. Mutlaka 7'yi bulurum. Ya da 35 bulmak isteyeyim, hiç fark etmez. Bu tablo, gayet insan eliyle yapılabilir bir tablo.

Hem "Mukattaa" ile başlayan sureler denmiş ama kriteri yok. Direkt bütün mukattaa ile başlayanlar atılmış. Ayırt edici olsa, 1 Mukattaa ile başlayan, 2 Mukattaa ile başlayanlardan birisi atılsa, o zaman ayırt edici bir durum olur kendi içerisinde ama orada 19'a ulaşılamıyor. İsteyen sayıp hesaplasın. Diğer tablo ile devam ediyorum. (14) 



Bu sefer de, başında "Besmele" olmayan Tevbe suresinden, Neml suresinde ayet olarak geçen "Besmele" kısmına dek, kaç ayette "Allah" kelimesi geçiyor. Bakınız, Ebced ya da "Lafzı" sayımı da değil, ansızın kaç ayette "Allah" geçiyor. Ayette kaç kere Allah kelimesi yer alıyor önemi yok. Örnekle izah edeyim. 

Mesela "Kehf" suresi yani 18. surede 14 ayette "Allah" kelimesi geçerken, Allah kelimesinin toplam geçme sayısı = 16. 

Birden fazla "Allah" geçse bile bir sayılıyor ve parametre buna uygun şekilde seçiliyor ki, burada yapılan küçük müdahale saman altı yapılabilinsin. Oğlum, harbiden İblis sizinle gurur duyuyordur yemin ediyorum. Parametrenin yine hiçbir "Ayırt edici" özelliği yok ve hiç tarafsız değil. Müdahale yapıldığını ispatlanıyor ve benim dediğim şekilde bir tablo üretirseniz, emin olun çıkan sonuç asla 19'a tam bölünmeyecektir.

Siz hep "Ebced" sayıyordunuz, "Allah lafzı" sayıyordunuz. Şimdi neden kaç ayette geçtiğine geçtiniz? Geçtiyseniz, hangi kritere ya da hangi ayırt edici özelliğe göre geçtiniz?

Amaç salt 19 bulmak demiştim ya, bu tablolar beni gayette doğruluyor. 19 Bulalım da, nasıl bulduğumuzun önemi yok. Bu metdoloji ile, Kur'an'a dilediğinizi söyletebilir ve de dilediğinizi elçi yaparsınız. Peşinizden de giden binlerce koyun bulursunuz, youtube'da binlerce hitin de benden ehehe. 

Çünkü metodoloji, gayet samimiyetsiz, tutarsız. Amaç bir sayı bulmak sadece, o sayı varsa ben de varım ve bunun için defalarca farklı şeyler deneniyor ve de birisi illa ki tutuyor. Tutmasaydı bu kez başka sayı denenirdi emin olun. Devam ediyorum ki, bir bir "Metodoloji"nin yanlışlıklarını görün hacılar. 

İşlem tamamen "A priori" kabule dayanıyor. Bu mantığın hiçbir dayanağı yok. Kumar deneniyor ve tutunca, mucize gibi size sunuluyor. Arada da tam "19" sure varmış ayrıca, vay canına. Zaten arada 18 sure var, bir de 9. sureyi sayarsan zaten 19 ediyor yani. Denk gelinen bir özellik, Schrödinger denkleminden geçmiş gibi lanse edilmekte.

Ayrıca son bir soru daha. Neden ilk sayında "Allah" lafzı sayılırken, ikinci sayımda kaç ayette "Allah" geçtiğini sayıyoruz? Bizi buna iten mantık nedir? Bir özellik varsa, hangi özelliktir? 

Kafanda deli sorular biriksin. Ben diğer tabloya geçiyorum. (14) 



Burada da, tabloyu anlatmam zor olacak ama anlatacağım. Tamamen saçmalık ötesi bir toplamdır bu! 

En solda "Sure numaraları", onun yanında "Surelerdeki toplam Ayet" sayısı. Önce bunlar 1+2+3+4+5+6+7 = 28 şeklinde yan yana toplanıyor. Tabii niye toplama onun yine cevabı yok. 

İşin saçmalığı, 28'in üstüne tekrar 1+7=8 sayısı ekleniyor. 28+8 =36 işlemi bulunuyor.

Matematik'de bilirsiniz "Kümeler" konusu vardır. O kümelerde bile bir eleman, aynı küme içerisinde "2 kere" kullanılamaz, bir defa sayılır. Size bedava TEOG dersleri veriyoruz oğlum işte daha ne istiyorsunuz ehehe.

Şakası bir yana. Matematiksel skandal var ortada! Çünkü sen onları zaten "Bir kez" topladın birader? Bir daha neden o sayılar ekleniyor da, 28 sayısı 2. defa toplanmıyor? 

Bakın tutarsızlık içinde tutarsızlık doğuyor. Çünkü aşağıda çıkan "6555, 6234, 333410" sayılarını 19'a bölersiniz, sadece 6555 sayısı 19'un katı çıkmakta. Asla 19'un katı çıkmıyor. 

6555/19 = 345
6234/19 = 328.105
333410/19 = 17547.894

Haydi tamam 6555 tam bölünüyor diye ekledin diyelim bak yine seni anlamaya çalışıyorum. Ayet sayılarını ikinci defa neden topladın? Onun toplamı 19'un tam katı da değil üstelik. Nereden eline alsan, ortada bir açık bulunmakta. Amaç, yine sadece 19'a ulaşmak. Nasıl ulaşıldığının hiçbir önemi yok! 

Çünkü ilk toplam 19'un katı ama ikinci ve üçüncü toplam 19'un katı değilse, hiç eklemeden yapıp, 333410 sayısına ulaşırsanız, 19'a erişemeyeceksiniz. Öyleyse bu sayıma, dışarıdan bir müdahale gerekir. Matematik yalan söylemiyor gençler. 

Ayrıca o bulunan 6555'in 19'un katı çıkması, zaten Matematiğin bir özelliğidir. Çünkü 114 sure var ve 114, zaten 19'un tam katı. Öyleyse 1'den bu sayıya dek olan ardışık toplam da zaten 19'un katı çıkmak zorundadır. Bu da mucizevi, dehşet verici bir sayım değildir yani sizin anlayacağınız.

Ayrıca bu tabloda neden "Allah" lafzını bıraktık? Ya da 2. tabloyu ana fikir baz alalım. Neden kaç ayette "Allah" kelimesinin en az bir defa var olduğu kriterinden vazgeçtik? Bunun da izahı yok. Diğer tabloya geçiyorum. İkna olmadıysan diye devam ediyorum. Aklı başında olan ve objektif okuyan bir insan bu saatten sonra gayet ikna olur. (14)



3. Tablonun bir benzeri bu da moruklar. Tek farkı, "Mukattaa" ile başlamayan surelerde yapılıyor tek tek ve yine sonra "Sure numaraları ve surede geçen ayet sayıları" 2. defa ekleniyor. 

Yukarıda detaylıca anlatılan 3. tablonun, daha da spesifik ve karmaşık hali yapılmış işin özü. Diğer tablo ile devam ediyorum. (14)


3. Tabloda yapılan işlemin aynısını bu kez "Mukattaa"sız surelerde 1-9 arası rakamlarda yapılmış ve de bu kez direkt toplamlar alınmış ve direkt 19'a ulaşılmış!

Bir şey fark ettiniz mi? 3. ve 4. Tabloda "Bir daha ekleme" durumu bu kez yapılmamış. Zira Rashad, ilk toplamda 19'a zaten ulaşmış. Hatta ve hatta 1'den 7'ye kadar olan sayıların toplamı bile yapılmamış. Diz bir toplama yapılmış sadece. Bakın yine sayıların işlem parametresi değişti. Bunu izah eden bir mantığa yine ulaşamıyoruz. 

Rashad, İblis eminim seni ayakta alkışlamıştır! Rashad'ın 3. ve 4. tablo için yaptığı işlemi, bu 5. tablo için bizzat uyguluyorum. Aşağıya bakabilirsin ;

1. İşlem = 1+2+3+4+5+6+7=28 - 28+1+7 = 36
2. İşlem = 4+5+6+7..+176= 15576 - 15576+4+176 = 15756
3. İşlem = 5+6+7+8..+120 = 7250 - 7250+120+5 = 7375
4. İşlem = 6+7+8+9..+165 = 13680 - 13680+6+165 = 13851
5. İşlem = 8+9+10+11..+75 = 2822 - 2822+8+75 = 2905
6. İşlem = 9+10+11+12..+127 = 8128 - 8128+9+127 = 8264

36+15756+7375+13851+2905+8264 = 48187

48187/19 = 2536.157

Sonuç, ben yine ve bir kez daha haklı çıkıyorum! Sürekli sabit bir parametre alınınca, diğer tablo için mutlaka tutmuyor ve bu yüzden, sürekli "Neye göre ve hangi kurala" dayanarak toplanıldığı konusunda, tamamen dışarıdan müdahaleye açık bir görüntü ortaya çıkıyor. 

Sana anlatmaya çalıştığım olay. Bütün bu toplamlar tamamen insan eliyle, şekillendirilmiş ve maniple edilmiş tablolardır! Baksana bir kural, diğeri için tutmuyor.

Bir tablo daha göstererek işin tablo boyutunu sonlandırıyorum. 6. Tablo, zaten 3 ve 4. Tablonun başka bir versiyonudur linkten bakabilirsin. Oradaki tutarsızlığı zaten izah ettim. Bir defa eklenen eleman yetmiyor, aynı toplama bir daha dahil oluyor. O yüzden 6. Tabloyu koymadım bilgin olsun. (14)



Rashad, Rashad, Rashad. Sen ipe sapa gelmez, arsız bir aşıksın. 19 Aşığı. Sevdiceğime nasıl kavuşurumun hesabını yapıyorsun ehehe. 

Şaka bir yana bu kez de "Tevbe" suresinden yani "Besmelesiz" sureden, 74:30. ayete dek, yani "Üzerinde ondokuz vardır." olan Müddessir suresinin 30. ayetine dek sayım var. 

İyide yine kafa deli sorular!

1- Neden sonuna dek gitmedik de, 74:30'da sonlandırdık?
2- Neden daha önce hiçbir sayımı 74:30'da sonlandırmadık o zaman?
3- Neden Fatiha suresinden değil de, Tevbe suresinden başladık?

Seçim parametresi tamamen keyfi. 

Eğer bu durum 19'u vermese, başka parametreler de cebimizde nasılsa değil mi sahtekâr Rashad!

1- Başlangıçtan 74:30'a kadar
2- İlk Mukattaa'dan 74:30'a kadar
3- Ekstra Besmele'den 74:30'a kadar
4- Son Mukattaa'dan 74:30'a kadar
5- 3:81'den, 74:30'a kadar
6- 25:56'dan, 74:30'a kadar
7- 34:46'dan, 74:30'a kadar

Bakın ne kadar çok parametre aralığı çıkıyor Rashad'ın yaptığı aralıklarda! Birinden "19" bulunmazsa, diğerleri var. A Planını yanında, B, C, D, E hatta F, G planları bile hazır adamın oğlum. 

Tabloların durumları bu şekilde yine daha de detaysal irdelemek isteyenlere zaten Kaynakça'da tüm tablolara direkt erişeceğiniz linki de koyacağım. Bizde tüm argümanlar ortadadır sen rahat ol aslanım. Delilsiz konuşmam ben.

Ayrıca Edip Yüksel, Üzerinde 19 Var adlı kitabında bu tabloların bir çoğunu, elçisinin birçok hesaplamasını "Mucizevi" bulmamış olacak ki, bir çoğunu kendi kitabına almaz ve bunların lafını mevzu bahis bile etmez, en ufak bir imasını dahi açmaz.

5. Argüman = Rashad'ın Saçmalıkları 

Burada, Rashad'ın Edip Yüksel'in de yer aldığı bir konuşması, konferansı var ve burada Suzan Ray adlı kadınla canlı canlı tartışıyor ve Rashad, ona resmen kibir kusuyor. Videoyu kaynakçada koyacağım. Türkçe alt yazılı video zaten.

Bu nasıl argüman diyeceksiniz ama aşağıya linkini atacağım. İşte o video. (15) 

Bu videoda Rashad bir kitleye konuşma yapıyor ve ardından bizim Edip Yüksel evlenecek ve düğünü burada yapılacak. 

İlk anlar gayet sıradan ama iş 9. dakika itibariyle tuhaflaşıyor zira Rashad konuyu meleklere ve Cebrail'e getiriyor ve Cebrail'i övüyor ve tam 10:06-12:35 arası Cebrail kendisine geliyor ve vahyi zihnen alıyor ve zihninde ilk başta tıpkı İsa peygamberin annesi gibi "Sen şeytansın." diyor ama o Cebrailmiş meğerse. Sonra da kafasının içinde çok ılımlı bir "Tartışma" geçiyormuş. Sonra da düşünme yetisini buna ikna olana dek sanki kendisinden alınmış adeta. Sallarken usturuplu sallıyor çünkü. 

Direkt gördüm derse Cebrail'i asla inandırıcı olmayacağını da biliyor. Bu arada o ılımlı tartışmanın konusu Yasin suresinin 3. ayeti meğerse Rashad'a ithafen yazılmış. Bunu tartışmışlar bu arada meraklısına. Videoyu da detaylıca izleyebilirsiniz bizde yalan yok oğlum. Her şey argümanlarıyla, deliller ile ortada!  

Ayrıca 12:49-17:13 arasında "İlk vahyi" zamanı anlatıyor ve olayı özetle geçiyorum. Rashad ilk zamanlar vahyi alınca kendisine güvensizmiş ve birisi ona gelip "Ya Allah'ım, sen elçi misin?" sorusunu alenen sormasın diya dua etmiş ve duası kabul olmuş. Özetle bu anlatılıyor ama detay severler tamamını izlesin ya da bana inanmayanla bana güvenmeyenler de izleyebilirler.

17:13-18:16 arası da meğerse "Beyimizin" elçi olduğunu oradaki herkes zaten biliyormuş. Bir tane "Akıl selim sahibi" eleman çıkıp, "Sen neden söz ediyorsun birader?!" diyememiş. Hatta ilerleyen 1 dakika içerisinde de heres bunun farkındaymış. Benzer bir durumu hiç "Muhammed, Musa, İsa, İbrahim, Harun, Lut, Nuh, Süleyman" için gördünüz mü? 

Hiç çevresinde herkes Kur'an'da adı geçen bir peygamber için "Ha o mu? O zaten peygamber yahu. Her halinde belli. Paçalarından elçilik akıyor." dediğini gördünüz mü? Sadece buna "Baba-Oğul" yani aile durumları istisnadır bunda da sadece aile bireyi olan annesi ya da babası biliyordu ancak nasıl biliyorlardı? Vahiy yoluyla!

Yusuf'un babası Yakub da bir peygamber çünkü. İsa'nın annesi olan Meryem zaten "Cebrail" ile bir elçi doğuracağının haberini direkt aldı. Çevresindeki herkese "Kim haberi uçurdu ki?" aynı anda herkes bu adamın peygamber olduğunu biliyor? Baştan aşağıya tutarsızlık. Devam ediyorum. Oynat Uğurcuğum! 

19:40-20:21 arası beni şaşırtıyor ve bazı kişiler "Hacı sen elçi misin? Ya yürü git." tepkisi veriyor ki, bazı arkadaşlarını kaybettiğini söylüyor ve direkt onları cehennemlik ilan ediyor.   

20:22-21:26 arası kendisini sevmeyenlerin bu testten geçemediklerini ve mesajı göremediklerini söylüyor ve bu kişilerin, kendilerine yapılan imtihanlardan sınıfta kaldığını söylüyor.

21:26-23:43 arası bu "19" sisteminin insanlar için bir test olduğunu syölüyor.

23:44-25:30 arası kendisine iman eden müridlerini çok sevdiğini söylüyor şairimiz. Çünkü kendisine iman ederseniz, ona "Sorun yaratmayan" bir arkadaş oluyorsunuz. Sus ve itaat etmeye devam et diyor kısaca. 

25:34-27:58 arası Muhammed peygambere inen ayetleri, sanki ilk defa kendisine inmiş ve o ayetlerde kendisi işaret ediyormuş gibi yorumluyor. Oldu olacak tüm Kur'an Muhammed'e değil, bana indi diye söyle de tam olsun hacı. Adeta bir bunu demiyor ve Nisa suresi 65. ayetini kendine atfediyor.


"Hayır, Rabbine yemin olsun ki iş, onların sandığı gibi değil. Onlar, aralarında çıkan karmaşık işlerde seni hakem yapıp verdiğin hükümle ilgili olarak, içlerinde hiçbir burukluk duymadan tam bir teslimiyete ulaşmadıkça iman etmiş olamazlar." - Nisa 65

28:00-40:50 arasında özet geçiyorum. Rashad kendisinin elçi olmadığına inandığını söyleyen "Kristina" adlı kadını resmen kurban ilan ediyor ve onu aleni ve üstü kapalı ayetlerle cehennem yolunda olduğuyla ilgili sözler sarf ediyor ve bunu ayetler üzerinden yapıyor.

Esas olay 41:00'da başlıyor ve yukarıda videosunu da kaynakça'da attığım "Suzan" adlı kadın olaya dahil oluyor ve Rashad 28-41 arasında da Suzan'a eleştiriler yapıyor açık aık izleyin ve de görün.

41:00-43:34 arası Suzan gayet güzelce "Hani senin mesajın önemliydi? Ben çevirdiğin Kur'anı okudum ve anlamlarda değişiklikler gördüm. Bunu söyleyince de arkadaşım bana "Sen ondan daha mı iyi bileceksin?" dedi ve ben bundan şikayetçiyim diyor.

Rashad detaylı bir sorgulanmaya itiliyor Suzan tarafından. Suzan, durumun gitgide "Bağnazlığa ve yobazlığa" gitmesinden şikayet ediyor.

43:35-45:27 arası Rashad resmen Suzan'a belden aşağı vuruyor ve kadını, fitne ve fesat çıkarmakla suçluyor ve durum işine gelmiyor ki "Niye gelip bana demedin? Ben bakardım ve sonra durumu izah ederdik." diyor.

Mealen "Ya hacı, sen benim açığımı buldun. Bana gelseydin ben ona bir kılıf uydururdum ve bundan sinsice sıyrılırdım." diyor.

Videoda daha başlarda ve ortalarında "Biz burada her şeyi açıkça konuşuyoruz." diyen Rashad, hemen açığı tespit edilince kadını "Samimi iman etmemekle" tekfir ediyor ve kadını fitne, fesat çıkarmakla itham ediyor. Hani her şeyi açıkça konuşmaya açıktın? Hemen karşı bir eleştiriye, anında onun iman bekçiliğini yapar konuma zıplıyorsun be Rashad. Ne ikiyüzlü herifsin lan sen.

45:28'da bilin bakalım olaya kim dahil oluyor! Bıyıkları ve gözlükleriyle ; Edip Yüksel! Edip, sadık bir mürid nasıl olunur adeta dersini bize ilerleyen dakikalarda gösteriyor. 

45:28-48:28 arası Edip, resmen Rashad'a arka çıkıyor ve Suzan diyor ki "İyi de burası dilediğimizi özgürce konuştuğumuz bir yer." Edip ise "Sen kehanette bulundun daha evvel ve yine bulunursan, herkes böyle şeyler bulur." diyor.

Üstelik bunu diyen Edip, Huruf-u Mukattaa hesaplamasıyla 2280'ın "Kıyamet yılı" olduğunu söyleyen ve kehanette bulunan herif. Bak sen çelişkiye..

48:28'de sazı yine Rashad eline alıyor ve videonun sonuna kadar, Suzan'ı itham eden ve bana uymazsanız "Ahirette yandınız" temalı ayetleri okuyor ve hakikati, ayetleri şahit tutarak eğip büküyor. 

Böyle ayetler de var ama Rashad Khalifa. Bunu ne yapacağız?

"İslam'a/Allah'a teslim olmaya çağrılıp durduğu halde, yalanlar düzerek Allah'a iftira edenden daha zalim kim vardır? Allah, zulme bulaşmış kişiler topluluğunu doğruya ve güzele iletmez." - Saff 7

"Yalan düzerek Allah'a iftira eden yahut O'nun ayetlerini yalanlayandan daha zalim kim vardır? İşte bunların Kitap'tan nasipleri kendilerine ulaşır, nihayet elçilerimiz onlara gelip canlarını alırken şöyle derler: "Allah'ın berisinden yakardıklarınız nerede?" Şu cevabı verirler: "Bizden uzaklaşıp kayboldular." Böylece, öz benlikleri aleyhine kendilerinin kâfir olduğuna tanıklık ettiler." - A'raf 37

"Yalan düzerek Allah'a iftira eden yahut O'nun ayetlerini yalanlayandan daha zalim kim vardır? Şu da bir gerçek ki, zalimler asla kurtulamazlar!" - En'am 21

"Yalan düzerek Allah'a iftira edenden daha zalim kim var? Onlar Rablerine arz edilecekler. Tanıklar diyecekler ki: "İşte bunlardır Rableri hakkında yalan uyduranlar." Herkes duysun ki, Allah'ın laneti zalimler üstünedir." - Hud 18

İşte böyle dostlar. Bana "Rashad" üstünden yükleniyorsun diyenlere 2 başlıkta, matematiksel işlemlerle ve reddedilmeyecek şekillerde gerekli delilleri sundum. Artık tercih sizin ama maymun gözünü artık açsın!

Neye tapıyorsunuz tapın hiç umursamıyorum lakin görüşünüz asla "Bağnazca, yobazca" olmamalı ve daima delil ile değişime açık olmalısınız. Bana dilediğin kadar küfür et, beni münafık ilan et. Eğer ben Allah'ın Mü'min kulu olursam ki inşallah olurum çabam da bu yönde. Sen ne dersen de aslanım bana.

Kaynakçayı aşağıya ekleyip ben uzuyorum. Haydi eyvallah.

KAYNAKÇA ;

1- http://masjidtucson.org/quran/frames/ - The Heifer 30
2- https://www.youtube.com/watch?v=exfMTTfJq5o
3- http://submission.org/x/SP_Sep_89.pdf
4- https://www.youtube.com/watch?v=4cNPFuDvsew = 9:37-9:50 arası
5- http://masjidtucson.org/quran/frames/ - The Statute Book 56
6- Edip Yüksel - Açıklamalı Kur'an Meali - Furkan 56 
7- http://masjidtucson.org/quran/frames/ - Sheba 46
8- Edip Yüksel - Açıklamalı Kur'an Meali - Sebe 46
9- http://masjidtucson.org/quran/frames/ - Y.S 3 
10- http://www.masjidtucson.org/quran/appendices/appendix2.html
11- Edip Yüksel - Açıklamalı Kur'an Meali - Yasin 3
12- http://masjidtucson.org/quran/frames/ - The Consultation 24
13- Edip Yüksel - Açıklamalı Kur'an Meali - Şura 24
14- http://www.masjidtucson.org/quran/appendices/appendix24.html

15- https://www.youtube.com/watch?v=yUkAdDgSVSo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder